skip to Main Content

Pieni juustopuoti

Olemme valikoineet juustopullavohveleihin ihania artesaanijuustoloiden herkkuja, jotka sopivat erinomaisesti myös juustolautasen tekemiseen ja tietysti myös ruuan valmistamiseen ja leivontaan. Siksipä voit ostaa niitä meiltä myös mukaan. Näihin juustoihin et todennäköisesti Joensuun kaupoissa törmää, ainakaan kilon kiekkoina, joista leikkaamme sinulle sopivan kokoisen palan. 42€/kg.

Mustajussi

Kotimaista mustapippurituorejuustoa on kaivattu saataville. Mustajussi on valmistettu huolellisesti käsityönä keskipohjalaisesta maidosta. Ja ilman lisäaineita. Herkullinen pippurinen maku on saavutettu pitkän ja periksiantamattoman kehitystyön tuloksena. Kokeile tätä juustoa jännittävänä lisänä juustolautaselle ja kokkailussa esimerkiksi uuniruoissa tai kastikkeissa.

Tarkemmat tuotetiedot jukkolan.fi

Peltolan Blue

Peltolan Blue sinihomejuusto on valmistettu Peltolan maatilan lehmien maidosta. Juustojen maukkaan aromin salaisuus on siinä, että lehmät saavat ravinnokseen vain tilalla itse luomuviljeltyä puna-apilaa. Tämän ansiosta juustossa on myös tavallista enemmän Omega-3-rasvahappoja.

Peltolan Blue on Roquefort-tyyppinen maukas ja herkullinen sinihomejuusto. Sen lempeä, täyteläinen maku ja hienostunut, viipyvä aromi sopivat erinomaisesti esimerkiksi juustotarjottimelle, jälkiruokiin, ruoanlaittoon sekä viinin kanssa nautittavaksi. Juuston rasvapitoisuus on 31% ja suolapitoisuus 2,5%.

Tarkemmat tuotetiedot peltolanjuustola.fi

Metsuri

Metsuri on mäntyviiluun pakattu punahomejuusto. Metsuri ainutlaatuinen makuelämys, joka syntyy mäntyviilusta ja punahomeesta. Ikääntyessään Metsuri muuttuu valuvaiseksi. Laktoositon. Voimakassuolainen.

Tarkemmat tuotetiedot herkkujuustola.fi

Back To Top